Tager varer på dig …

Massage og behandlinger

Hvilken behandling skal du vælge?

Her hos mig, vil jeg gøre det bedste for at matche dit behov. “Hvad kan jeg hjælpe med?” Det er opstarten til en god behandling. Er du meget stresset og øm vil jeg som massør tage udgangspunkt i en afslappende massage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der bliver taget fat, så vil jeg bruge en mere dybdegående terapeutisk massage.  Mange af de symptomer jeg arbejder med i min hverdag er:

  • Hovedpine / migræne
  • Ondt i ryggen eller lænden
  • Ischias
  • Sovende fornemmelser i arme eller fingre
  • Tennisalbue
  • Ømme lægmuskler
  • Skulderen eller nakken der kan være “låst”

Massør laver muskeltestHvad enten det drejer sig om behandling af professionelle sportsfolk eller personer med almindelige problemer (se punkter ovenstående) spiller massage en stadig større rolle.
Korrekt givet massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver en generelt meget bedre velvære.

Når du kommer til mig første gang, vil jeg spørge til din baggrund. Jeg vil danne mig et billede af dig på baggrund af din sygehistorie, dit bevægelsesmønster, din kropsholdning og ikke mindst hvor har du ondt henne. Typisk går de første 15 min. med samtale og test.

kropsholdning3En dårlig kropsholdning kan, over længere tid, være belastende for ryggen. Du kan have forskellige smerter i kroppen som for eksempel ondt i ryggen, smerter i lænden og/eller hovedpine. Det kan ”blot” være symptomer, og årsagen skal findes et andet sted i din krop. Ondt i ryggen kan for eksempel skyldes din fodstilling. Kroppen kan du  sammenligne med et hus – idet fødderne er dit fundament. Er dit fundament ikke i orden, vil huset ”slå revner”. Kroppens balance er opbygget omkring en midterakse, hvorpå hovedet og hermed øjnene skal være horisontale, for at du kan se lige ud. Det betyder, er der ubalance f.eks. et ankelled, vil kroppen kompensere ved at spænde op omkring modsatte hofte.

Jeg benytter forskellige teknikker som dybdegående massage med triggerpunkts terapi, akupressur og MET udspændinger samt kinesio tape [ordforklaring]. Så du hurtigt opnår et effektivt resultat.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt og at vi sammen får afstemt, hvad målet med massagen skal være.

Massage er – udover at være velegnet til behandling af diverse muskel gener – også et effektivt redskab til forebyggelse.

Vi ses!

Share
Top