Tager varer på dig …

 

Rygsmerter

Rigtig mange danskere døjer med rygsmerter af den ene eller anden art. Rygsmerter kan opstå på baggrund af mange forskellige ting. Det kan være, at man har en forkert arbejdsstilling, man er kommet til skade under sport eller noget helt tredje. For at komme af med ens smerter, så er massage et rigtig godt hjælpemiddel. Hos Din Massør! tilbyder jeg massage mod denne type smerter, sådan at du kan blive fit for fight hurtigst muligt.

Rygsmerter kan give andre problemer

Døjer du allerede med rygsmerter, så er der stor sandsynlighed for, at du også kommer til at døje med hovedpine. Når man har rygsmerter opstår der nemlig let spændingshovedpine som følge heraf. For at undgå disse spændingshovedpiner, så gælder det om at komme af med ens ryg-problem hurtigst muligt.

Lad mig hjælpe dig med at blive fri for smerter

Jeg tilbyder at hjælpe dig af med dine rygsmerter på let og behagelig vis. Når du kommer til mig med rygsmerter, så sørger jeg for, at vi taler sammen om, hvor dine smerter ligger, sådan at vi sammen kan lokalisere smerterne og finde ud af, hvordan de skal behandles. Jeg lytter efter dine behov, sådan at du får en behagelig oplevelse, når du vælger at lade mig hjælpe dig med en behandling. Når du har endt behandling hos mig, skulle du gerne kunne mærke en betydelig forskel i din ryg.

Udfyld min kontaktformular her, hvis du har spørgsmål, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Alternativt kan du ringe på 20 82 60 43.

BOOK ONLINE via linket her!

Share
Top