Tager varer på dig …

Smerter i nakken

Smerter i nakken - massage

Døjer du med smerter i nakken? Så kan en god omgang massage være vejen frem. Smerter i nakken kan opstå på baggrund af mange forskellige ting. Måske har du lavet en forkert bevægelse, eller måske er det din holdning den er gal med. Hvad end problemet er, så kan jeg hjælpe dig af med dine smerter i nakken.

Få bugt med smerter i nakken nemt og bekvemt

Har man smerter i nakken, så kan det nemt hæmme en i ens hverdag. Spændinger og smerter i nakken generer og er ubehagelige, hvorfor det er vigtigt at komme af med dem hurtigst muligt. Jeg kan ved hjælp af afspændende massage hjælpe dig af med smerter i nakken, sådan at du igen kan komme tilbage til en optimal hverdag.

Lytter til dine behov omkring dine smerter i nakken

Når du kommer hos Din Massør!, for at få hjælp til dine smerter i nakken, så sørger jeg selvfølgelig for at lytte efter dine behov. Vi snakker sammen om, hvor dine smerter befinder sig henne, og efter en endt samtale tager jeg fat, sådan at vi kan få løst op for de spændinger, du måtte gå rundt med i nakken. Jeg tager hensyn til, hvordan du ønsker massagen skal være, da jeg ikke ønsker at forsage unødvendig ubehag. Det er dog meget almindeligt, at man kan føle sig en smule groggy efter endt massage, da spændingerne i kroppen er blevet løsnet op. Sørg derfor at drikke rigeligt med vand efter endt behandling.

Vil du høre mere om, hvad jeg kan tilbyde, så kontakt mig på terje.g.hansen@gmail.com

Ønsker du en tid? Book online HER

Share
Top